Social Media


[Nieuws] Een uniek vrijgezellenfeestje tijdens de Coronapandemie Drie weken geleden werd ik door een maat gevraagd of ik het misschien leuk zou vinden wat foto's te maken tijdens een vrijgezellenfeest. Geen normale, want
tumblr
(uit de oude doos) :-)
Foto gemaakt op 11 november 2007, #Crabbehof / #Dordrecht met een Kodak CX7525. (bij...
instagram
(uit de oude doos) :-)
Foto gemaakt op 11 november 2007, #Crabbehof / #Dordrecht met een Kodak CX7525.
instagram
Uit de oude digitale doos :-)
Samen met een maat een rit met de vrachtwagen op 20 april 2011.
[Blog] Veel voorkomende vraag beantwoord Ik krijg de afgelopen paar maanden nog wel eens de vraag waarom ik alle door mij gemaakte foto’s niet op Flickr, Instagram, Twitter of Facebook zet. De redenen zijn eigenlijk eenvoudig.
instagram
Vanmiddag hadden we een wel hele mooie lucht. Hiervan dus direct even een paar gave foto's gemaakt.
GEEN FILTERS GEBRUIKT!
instagram
Zwijndrechtse brug - Zwijndrecht zijde vanuit het zolderraam in mijn toenmalige woning ( 02-01-2011)
[Blog] De zomervakantie en eerste schoolweek zitten erop Het was een tijdje stil, maar op de achtergrond ben ik toch echt lekker druk aan de gang geweest. De zomervakantie was redelijk saai, tenminste… door de coronamaatregelen konden een aantal dingen die wij in de planning hadden niet plaatsvinden ...
[Blog] De website is voorzien van aardig wat updates Ik heb de afgelopen weken weer wat werkzaamheden verricht aan deze homepage / about-me pagina.
SSL/TLS Scanner
Ik heb een SSL/TLS Scanner gebakken en online gezet welke bereikbaar is op deze link.
[Blog] Een vrijdagavond bij GSC-ODS als fotograaf Omdat ik fotografie een hele leuke hobby vind en hier in mijn vrije tijd meer mee aan de slag wilde, besloot ik vorige week eens te reageren op een vacature op drechtmatcht.nl.
youtube
Frontale botsing op Stadspolderring / Boris Pasternak-erf Op de Stadspolderring in Dordrecht heeft aan het begin van de avond een aanrijding plaatsgevonden. Ter hoogte van het Boris Pasternak-erf botsten twee auto's (een BMW en Volkswagen) door een onbekende oorzaak frontaal op elkaar.
Op de Stadspolderring gebeuren vaker ...
youtube
SPOED A1 (DIA: ja) AMBU 18197 Aletta Jacobs-erf Dordrecht Stadspolders bon 15499 Een aantal straten (en dus inwoners) in de wijk Stadspolders, hoorden omstreeks 16:10 een helikopter boven hun wijk vliegen. De reden was een melding aan het Aletta Jacobs-erf in Dordrecht Stadspolders.
De melding betrof in eerste instantie een A2 (gepaste ...
youtube
Vastzittende Ambulance wordt door Brandweer uit de modder getrokken Hulpverleners (ambulanciers) die zelf te hulp moeten worden geschoten door de brandweer in Dordrecht - ambulance komt vast te zitten aan Pearl Buck-erf.
Om 17:55 uur kwam bij de #Brandweer in Dordrecht een melding binnen van een #ambulance aan de ...
youtube
De Natuur 02 (03-06-2019) Lekker een eindje fietsen door de mooiste Dordtse natuurlijke omgevingen zie en hoor..... gezelligheid en ontspanning in overvloed :-)
youtube
Benefiet Ons Café Coevorden 2019 - Metakids Lorenzo Mini compilatie met uitslag van totale opbrengst tijdens de 3 daagse benefiet in "Ons Café" te Coevorden, 2019. De opbrengsten zijn ten bate van Lorenzo / Metakids.
Deze benefiet is mede mogelijk gemaakt door Nachtpiraat.nl en vele sponsors.


Deel deze pagina :o)


Onze Socialmedia kanalenGoogle Insights Vimexx AbuseIPDB Vimexx