Zekers niet verveeld de afgelopen maanden


 Plaatsing:
  Categorie: Blog

Wat doe je in corona tijd als het merendeel op z’n gat ligt en er daardoor bijna niets te doen is?

Nou, dat is een goeie vraag!
De afgelopen paar maanden ben ik naast zo nu en dan wat wandelen en fietsen, ook in de weer geweest met allerlei andere zaken.

Zo moest de netwerk structuur wat worden veranderd omdat we sinds enkele weken omgezet naar het nieuwe televisie platform bij T-Mobile. Hierdoor ontstonden direct wat problemen waardoor de statistieken (grafieken) die ik bijhoud niet meer functioneerde. Jammer! Alles weer vanaf 0 opbouwen dus.

In de tussentijd werd ook maar eens besloten om het servies eens te gaan vervangen, te samen met wat potten en pannen. Gezinnetje is dus weer helemaal heppie de peppie!

Alsof het nog niet genoeg was werd ook de oude PC maar eens voorzien van enkele nieuwe spullen. Een nieuw moederbord, processor wat geheugen en jawel… ook direct maar een 4TB harddisk. Zo kan zoonlief samen met papa GTA V Online spelen en we elkaar heerlijk afrossen.

Inmiddels ben ik overigens wel even wezen kijken bij GSC/ODS, hier ben ik samen met zoonlief naartoe gefietst alwaar ik een paar mooie foto’s geschoten heb. Jammer genoeg ligt alles verder nog op z’n gat dus valt er bar weinig te beleven!Terug naar Overzicht

Deel deze pagina :o)


Onze Socialmedia kanalen

Deel deze pagina :o)


Onze Socialmedia kanalenGoogle Insights Vimexx AbuseIPDB Vimexx